Pest megye, Nagykovácsi
 

Ingatlan adatai

Irányár: 119 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 545 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 5+6
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 935 m2
Kert mérete: 935 m2
Erkély mérete: 35 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák:  
-

Részletes leírás

Eladó Nagykovácsi közkedvelt, csöndes mellékutcájában, (zsákutcában) egy 935 nm telken található, 2 szintes + alagsorból álló (szintenként 200+200+145 nm), költözhető állapotú, cirkó fűtéses, családi ház.

A házról:
Az ingatlan épült, szarufás fa nyeregtetővel, bitumenes zsindely fedéssel. A mennyezetek fenyő lambériával burkoltak. A telken található egy 8 köbméteres esővíz tároló, amely a kertgondozásában játszik nagy szerepet. A folyamatos meleg víz és fűtés ellátásról a cirkó kazánok gondoskodnak, amelyek 3 db van, de leválaszthatók egymástól. A telekhez tartozik 3 kültéri parkoló és egy kétállásos fedett garázs is. A telek végén már természetvédelmi terület található, így oda nem lehet építkezni. A lakások ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre.

A környékről:
Nagykovácsit egyetlen útvonalon lehet elérni, Budapest II. kerülete (Hűvösvölgy, illetve Remetekertváros) felől, amelynek előnye hogy nincs átmenőforgalom.
Hűvösvölgyből a Budapesti Közlekedési Központ fővárosi buszhálózatába illeszkedő, 63-as busz 4-23 óráig, a 963-as pedig éjszaka közlekedik.

Nevezetességek:
Teleki–Tisza-kastély
Nagyboldogasszony-plébániatemplom
American International School of Budapest (Amerikai Iskola)
A pilisi len (Linum dolomiticum) nevű növény az egész világon csak a Szénások területén – nagyobbrészt Pilisszentivánhoz, kisebb részben Nagykovácsihoz tartozó közigazgatási területen – fordul elő, mintegy 10 hektárnyi, szigorúan védett élőhelyen.
Szűz Mária-szobor
Háborús emlékmű
Turul-szobor

A ház tehermentes és rugalmasan birtokba vehető. 10 perc sétán belül elérhető autóbusz, orvosi rendelő, óvoda, iskola és számos kikapcsolódást biztosító hely.
Elhelyezkedése tökéletes mert a zsákutcának a végén helyezkedik el és ennek köszönhetően nincs átmenő forgalom, így teljesen csöndes és nyugodt a környék. Ideális nagycsaládosok és befektetők számára is.

Hirdető adatai

Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Studio Classico Kft
Hirdető telefonszáma: +3617202433
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: